Soutěž

MEGA SOUTĚŽ O HUMORNÉ KNÍŽKY! Vyberte si, kterou chcete

Vyhrajte knížky: ŠÍLENÁ BABIČKA, nebo DENÍK ZOUFALÉ TŘICÍTKY, nebo PAST NA SŇATKOVÉHO PODVODNÍKA – volba je na vás!

Nutně potřebujete humornou knížku na dovolenou! Čekejte pošťáka, protože vám ji možná přinese. Jenže … pro to je potřeba něco málo udělat.

.

KDYŽ UŽ BUDETE V KNIHKUPECTVÍ PRO COKOLIV JINÉHO, ZASTAVTE SE U REGÁLU S ČESKOU BELETRIÍ A VYFOŤTE SE S ŠÍLENOU BABIČKOU

.

Kompletní pravidla:

  1. Zajděte do knihkupectví a vyfoťte se s Šílenou babičkou
  2. Fotografii veřejně nasdílejte na svém facebooku nebo Instagramu s mým označením (prolinkováním), abych si mohla obrázek rovněž k sobě nasdílet. (Tím mi udělujete souhlas, že se s fotografií mohu u sebe také pochlubit. A už jste v soutěži!).
  3. K fotografii napište obchod a obec, kde byla pořízena. A klidně i titul, který byste v případě výhry chtěli získat – více o nich níže.

.

Abyste mě mohli správně označit, toto je můj facebook a instagram. (Nemusíte být mým sledujícím. To vůbec není důležité. Fakticky mě zajímá, jak je všude Šílená babička k dostání. Prosím, nesdílejte jen knížku v regálu.)

.

Nemáte účet na sociální síti? – Nevadí!

Pošlete vše na e-mail admin@superrodina.cz se souhlasem, že mohu obrázek sdílet na svém facebooku a instagramu 🙂

.

Co můžete vyhrát?

Nabízím tři výtisky jedné ze svých publikací, které vylosovaným účastníkům soutěže odešlu. Prosím jen na území České republiky, děkuji.

SOUTĚŽ TRVÁ DO 15. 7. – ABYSTE MĚLI DOMA KNÍŽKU UŽ NA SRPNOVOU DOVOLENOU!

.

Vyberte si tedy, kterou chcete

.

Deník zoufalé třicítky – Pletla svetr pro tučňáka. Ulovit toho pravého není jen tak.. Někdo má ve vztazích kliku. Lenka tedy rozhodně ne. Občas má pocit, že je pro chlapy neviditelná. Za to je bezpochyby nejlepším magnetem na trapasy. Je jí 32 let a právě si dala předsevzetí: pokud do konce roku nenajde toho pravého, tak s hledáním končí. I mamka si myslí, že spíš uplete svetr na tučňáka než pro vnouče. Kdo ví, jak se to všechno vyvrbí? A nebude nakonec ten tučňák dost důležitý? (Podívejte se na Databázi knih) Ukázka z knížky zde.

Past na sňatkového podvodníka – Jak přechytračit záletníka a nezamilovat se. Najde záletník zlatý důl? Říká si Leon, Tomi, Andreas, David, … Má mnoho jmen, ale ani jedno není pravé. S oblibou oslní ženu, většinou středního věku, na kterou rozehraje taktiku neodolatelného elegána. A penízky se hrnou. Avšak navzdory zkušenostem se mu poslední dobou nedaří. Když téměř zoufalý poznává Hanku, znovu v myšlenkách slyší šustění bankovek. Nicméně, zlomit sebevědomou ženu není zase tak snadný úkol. A jediné, na co se dá vždy spolehnout, jsou Murphyho zákony. Přijde si podvodníček na své, nebo dostane za vyučenou? (Podívejte se na Databázi knih) Ukázka z knížky zde.

Šílená babička – Rodiče si nevybereš, někdy se před nimi ani neschováš. Lucie potřebuje o prázdninách pohlídat děti. Předpokládá, že ideálním řešením by mohla být jejich babička, jenomže její máma je tak trochu jiná! Zůstalo v ní totiž kus nespoutaného rebelství z mládí, které strávila v době, kdy hippie zažívalo největší boom. Děti si s babičkou jistě užijí spoustu legrace, ale Lucce nejspíš naskáčou nové vrásky. Matčiným přístupem květinového dítěte je v ohrožení totiž vše, na čem si jako “vždy ta moudřejší” zakládá, včetně současného partnerského vztahu. Ale coby, vždyť nakonec ten její není jediný chlap na světě. Při předání dětí babičce však Lucka netuší, že díky všem těm strhujícím prázdninovým zážitkům se i jí samotné během krátké doby obrátí život na ruby! (Podívejte se na Databázi knih) Ukázka z knížky zde.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy