Knihy,  MB

Kočkovity – zábavná knížka pro milovníky koček

Kočkovity – více o knížce zde v nakladatelství Grada.

U nás doma velí kočky. Jsou v jasné souhře se zbytkem rodiny, takže já, milovnice psů, ustupuji jako vzorný poddaný do pozadí… Ale pro své kočkomily jsem ráda na dovolenou přibalila KOČKOVITY. I když je to knížka pro mladší děti než ty mé, obě trvaly, že ji chtějí, protože prý bez ohledu na věk a výšku, kočky jsou láska na celý život.

KOČKOVITY jsou zábavná knížka – jak mi bylo doma řečeno: nejen pro děti; i ty, mami, se můžeš přidat, v níž zjistíte, jakou má vaše kočka MŇOSOBNOST, proberou se kočičí pocity podle výrazu tváře, postavení uší a pohybu těla. Děti si podle čísel domalují tvář kočky (to mě vždycky jako malou holku strašně bavilo). Mohou si dle návodů vyrobit hračky pro kočky nebo dokonce kočičí stan či hrad (není nad „nehlídanou“ krabici, že kočičáci!). Jsou zde ještě křížovky, recept, bludiště, dokreslovačka, osmisměrka, kočičí origami, ale také užitečné informace související s adopcí, čistotou či kastrací např. v rámci vysvětlení u toulavých koček, kde často dochází k nekontrolovatelnému množení a spousta koťátek končí v útulcích. Knížka je pěkně ilustrovaná a je jednou z těch, které nemá dítě hotové za odpoledne. Některé aktivity zaberou více času a u jiných si určitě rády popovídají se svými rodiči. Připravte si tužky, pastelky, nůžky, úsměv a další věci podle toho, co zrovna budete mít v plánu. Třeba právě onu krabici na pořádný kočičí hrad!

MB

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy