Knihy

Stáhněte si legálně zdarma e-knihu. Je to tak snadné!

Ebookeater.cz nabízí možnost zdarma a legálně stáhnout si e-knihu. Nemůžete se rozhodnout jakou? Nabízíme tři tipy:

Knižní tip pro děti – Dášeňka čili život štěněte

Jedna z nejoblíbenějších českých dětských knížek vypráví o životě štěněte Dášeňky. Karel Čapek, který ji pro děti “napsal a zakusil”, si pořídil do domu na Vinohradech psa, drsnosrstého teriéra Iris, mámu Dášeňky. Tahle krásná knížka kromě Života štěněte obsahuje i další psí příběhy: Jak se fotografuje štěně, Pohádky pro Dášeňku, O psích zvycích nebo třeba O lidech. Půvabné vyprávění i obrázky budou provázet vaše děti po celý život.

Stáhněte si knihu zde.

.

Knižní tip pro ženy – Informatorium moderní ženy

Chcete se opravdu stát moderní ženou? Potom si rozhodně musíte přečíst knihu s názvem Informatorium moderní ženy. Příručka z roku 1905 totiž obsahuje praktické poučení a rady pro ženy, jak si poradit se svými životnými rolemi manželky, matky, hospodyně i vdovy. Autorka Krista Nevšímalová se v jedné z kapitol zmiňuje i o svobodných matkách a nemanželských dětech. Více než 100 let stará kniha, ale do dnes aktuální!

Stáhněte si knihu zde.

.

Knižní tip pro muže – Feng-shui a firemní image

Kniha Feng-shui a firemní image od Michala Zachara je věnována praktickému využít starodávného čínské učení feng-shui v našem životě nebo naší firmě. Feng-shui (v překladu doslova „vítr a voda”) je tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie čchi. Takovým prostorem může být například byt, dům, pracoviště, zahrada nebo město. Jestli to opravdu funguje, to se dočtete v samotné knize.

Stáhněte si knihu zde.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy