Kultura

Na YouTube uniklo krátké video z natáčení Asterixe a Obelixe: Ve službách Jeho Veličenstva.

 

Připojte se k nám na Facebook. Hledáme zajímavé fanoušky, kteří se nebojí říci svůj názor. Sledujte nové informace, užijte si články a soutěže.  Superrodina je na Facebooku

Režie LaurentaTirarda přinese další nový snímek pro fanoušky Asterixe a Obelixe s podtitulem: Ve službách Jeho Veličenstva. Na veřejnost byl již propuštěn plakát. Na YouTube také proniklo video z natáčení, pokochejte se níže pod textem.

Tento film bude čtvrtou filmovou adaptací dobrodružství Asterixe a Obelixe, nejprve versus Caesar, poté to byla Mise Kleopatra a nakonec jste tuto fyziognomicky rozdílnou dvojici mohli spatři na Olympijských hrách.

Nyní se chystají prozkoumat Velkou Británii a podat pomocnou ruku královně Cordelii v boji proti římských legiím. Doprovázejí Antiklimaxe, kterého vyslala přímo královna Cordelie, spolu se sudem plným kouzelného nápoje. Brzy se však strhne velká bláznivá honička: všichni a hlavně Římané chtějí mít nápoj jen pro sebe.

Film bude ve 3D, takže pozor, aby vás mezi sedadly nešťouchl velký Obelixův břich. Nebudou-li létat vzduchem nepřátelští vojáci, jež tito dva reci díky kouzelnému nápoji v boji přemohou.

Film vstoupí na plátna kin ještě v letošním roce.

Share

Píši do několika médií a chci udělat maximum pro www.superrodina.cz, která by se měla stát jedním z nejčtenějších médií na českém internetu. Věřím, že i mnozí čtenáři se rádi budou spolupodílet na tvorbě tohoto specifického média.

Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy